Bosszine zoekt medewerkers

Home » Bosszine zoekt medewerkers

Schrijftalent? Kom erbij!

Toen ik de eerste keer Bosszine runde einde jaren 90, begin jaren 2000, was het een Engelstalige nieuwsbrief die werd gemaakt door een drietal personen. En een kleine, maar fijne website met o.a. zeer populaire Springsteen e-cards die je kon versturen. Ik weet het, begin jaren 2000 was de internetbubbel op zijn hoogtepunt en kon alles 🙂

 

 

Jaren gingen voorbij, het internet evolueerde, de maatschappij ook. Ik kreeg meer verantwoordelijkheid op het werk en minder tijd. Onze man bleef echter zeer productief en we bleven hem van dichtbij volgen en naar zijn optredens gaan overal in Europa. En nu zijn we plots post Corona en leven we in toch wel rare tijden.

 

 

Ik kijk echt uit naar zijn nieuwe wereldtournee in 2023 en wil Bruce in New York zien spelen kunnen afvinken van mijn bucketlist. Onlangs begon het dan ook te kriebelen bij mij. Ik wou al lang nog eens wat websites maken. Combineer één en twee en je krijgt Bosszine.be, versie 2.0 als het ware. 

 

Wij willen een online magazine zijn voor en door fans en deze keer gaan we niet Engelstalig, maar blijven we Nederlandstalig. We focussen op nieuws en multimedia allerhande. Net zoals in de eerste versie, zou ik ook graag een bootleg rubriek uitbouwen met wat tips en tricks voor goede bootlegs.

 

 

Wie doet er mee? Meld je aan hieronder.

 

.

Eerste versie van Bosszine begin jaren 2000

Het team achter bosszine

Beheerder
Stefan Van De Velde
Hallo, ik ben de beheerder van bosszine.be. Samen staan we sterker en alleen is maar alleen. IK zoek dan ook toffe mensen die mee willen werken aan dit online magazine over Bruce Springsteen.
Ben jij de volgende?
Wil je graag meeschrijven? Vul het formulier hieronder in.
Schrijf je goede reviews?
En ben je een fan van The Boss en zijn muziek? We kunnen je gebruiken hier bij bosszine.be. Vul onderstaand formulier in.

Kom erbij, vul onderstaand formulier in

Plaats hier de link naar je voorbeeldartikel aub. Vergeet niet om je document openbaar te zetten zodat ik het kan lezen.

Wij gebruiken cookies. Klaar en simpel. Accepteer Lees verder

Privacy & Cookies verklaring