Meedoen?

Wij zoeken schrijftalent en Bruce Springsteen fans. Wil je meedoen? Stuur ons wat info over jezelf, je motivatie en een link naar een voorbeeldtekst.

Home » Meedoen?

Schrijftalent? Fan van The Boss?

Stel je kandidaat

Wil jij je passie voor schrijven en Bruce Springsteen inzetten en deel uitmaken van Bosszine? Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen meeschrijven aan onze blog. Of je nu een ervaren schrijver bent of net begint, bij Bosszine is iedereen welkom!

Als lid van ons team krijg je de kans om jouw creativiteit te laten spreken en waardevolle content te delen met onze lezers. Of het nu gaat om verhalen, tips & tricks, recensies of persoonlijke ervaringen – wij geven jou de ruimte om jouw stem te laten horen.

Om als vrijwilliger aan de slag te gaan, vragen we je vriendelijk om een kort formulier in te vullen. Hierin kun je wat basisgegevens met ons delen, zodat we meer over jou kunnen leren. We vinden het belangrijk dat er een goede match is tussen onze bloggers en hun interesses/expertises.

Daarnaast nodigen we je uit om een voorbeeldtekst naar keuze toe te sturen. Dit kan iets zijn wat je al eerder hebt geschreven of speciaal voor deze gelegenheid gemaakt is. Op die manier kunnen we jouw schrijfstijl beter leren kennen en beoordelen hoe goed deze past binnen onze blog.

Naam
Email
URL naar voorbeeldtekst
Waarom wil je meedoen?
Dank voor je kandidatuur. We hebben deze goed ontvangen en kijken hem spoedig na.
Foutje. Probeer opnieuw aub.

Leuke muziek?

Je kan ons steeds een pintje trakteren. Wij dekken er onze hosting en WordPress kosten mee af. Wij zullen altijd gratis zijn. Vrij ook van reclame, pop-ups of tracking. that’s a deal.

Veelgestelde vragen

Aftellen naar The Boss in Werchter. Nog
00 dagen
00 u
00 min
00 sec