5 Tips om tickets te scoren voor Bruce Springsteen in Werchter op 2 juli 2024

Home » Tour 23-24 » 5 Tips om tickets te scoren voor Bruce Springsteen in Werchter op 2 juli 2024

5 Tips om tickets te scoren voor Bruce Springsteen in Werchter op 2 juli 2024

Ben jij een grote fan van Bruce Springsteen en droom je ervan om hem live te zien optreden in Werchter op 2 juli 2024? Dan ben je niet de enige! Bruce Springsteen is een legendarische artiest en zijn concerten zijn altijd razendsnel uitverkocht. Maar maak je geen zorgen, met deze 5 tips vergroot je jouw kansen om tickets te scoren voor het optreden van Bruce Springsteen en The E Street Band.

1. Wees op tijd

De eerste tip is om op tijd te zijn wanneer de ticketverkoop start. Zorg ervoor dat je de datum en tijd van de start van de ticketverkoop goed in de gaten houdt. Noteer het in je agenda en zet een herinnering op je telefoon, zodat je er zeker van bent dat je er op tijd bij bent. Vaak zijn de beste plaatsen al snel uitverkocht, dus wees er snel bij!

Extra tip: voorverkoop start al op 2 november voor Live Nation leden!

2. Maak een account aan

Om tickets te kunnen kopen, is het vaak nodig om een account aan te maken op de website waar de ticketverkoop plaatsvindt. Zorg ervoor dat je van tevoren al een account hebt aangemaakt en dat je ingelogd bent op het moment dat de ticketverkoop van start gaat. Dit bespaart je kostbare tijd en vergroot je kansen om tickets te scoren.

Ga naar Live Nation.

3. Gebruik meerdere apparaten

Om je kansen te vergroten, is het slim om meerdere apparaten te gebruiken tijdens de ticketverkoop. Open de ticketverkoopwebsite op je computer, laptop, tablet en smartphone. Op deze manier heb je meerdere mogelijkheden om tickets te bemachtigen en vergroot je de kans dat je slaagt.

Bruce Springsteen tickets voor Werchter op 2 juli 2024

4. Schakel hulp in

Als je echt zeker wilt zijn van tickets, schakel dan de hulp in van vrienden of familieleden. Spreek af wie er tickets gaat proberen te scoren en zorg ervoor dat jullie elkaar op de hoogte houden. Op deze manier vergroot je de kans dat er iemand slaagt en kunnen jullie de tickets onderling verdelen.

5. Blijf proberen

Als de ticketverkoop van start gaat en het lijkt alsof alle tickets al uitverkocht zijn, geef dan niet meteen op. Soms worden er later nog extra tickets vrijgegeven of komen er tickets beschikbaar doordat mensen hun bestelling annuleren. Blijf de ticketverkoopwebsite regelmatig refreshen en blijf proberen. Wie weet heb je toch nog geluk!

Als de vooverkoop achter de rug is, ook nog steeds niet wanhopen. Registreer je op Ticketswap en stel reminder in voor Bruce zijn concert. Er komen zeker nog honderden tickets vrij in aanloop naar het concert. Net zoals een goal in het voetbal maakt het niet uit of je jouw ticket koopt in voorverkoop of op het laatste moment in de verlengingen. Ticket = ticket.

Extra secret tip

Volg de Facebook groep en blijf doorheen de dag op de hoogte. Rechtsonder kan je mij contacteren via Whatsapp voor hulp de dag zelf. ik kan wel geen wonderen doen. Uitverkocht is uitverkocht.

Conclusie

Met deze 5 tips vergroot je jouw kansen om tickets te scoren voor het optreden van Bruce Springsteen in Werchter op 2 juli 2024. Wees op tijd, maak een account aan, gebruik meerdere apparaten, schakel hulp in en blijf proberen. Succes en hopelijk zien we jou daar!

🍺 Trakteer pintje 🍺

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Aftellen naar The Boss in Werchter. Nog
00 dagen
00 u
00 min
00 sec