Bekende Springsteen site Backstreets.com stopt

Home » Nieuws » Bekende Springsteen site Backstreets.com stopt

Bekende Springsteen site Backstreets.com stopt

Backstreets.com kapt ermee omwille van de hoge ticketprijzen?

Bekend Springsteen magazine Backstreets stopt.

Dat is toch wat de hoofdredacteur Chris Phillips schrijft op – zijn in Springsteen middens – zo bekende website Backstreets.com.

Ik was erbij toen het internet populair werd. En ergens op een multimedia beurs in één of ander Heizel paleis surfte ik naar mijn eerste websites. Yahoo.com en Backstreets.com.

Welke browsers ik daarna allemaal gebruikt heb, weet ik niet meer, Maar Backstreets.com was in ieder van hen tot op vandaag de dag slechts één klik verwijderd.

Waarom was Backstreets.com zo belangrijk voor Springsteen fans?

Backstreets werd opgericht door Charles Cross ergens in 1980. Het eerste nummer van het fan magazine werd uitgedeeld bij een concert in die stad.

In 1993 volgde Chris Phillips Charles Cross op. Lange tijd verscheen het fanclub magazine vier keer per jaar. Maar langzaam ging papier eruit en was de site de bron bij uitstek voor degelijk Springsteen nieuws.

Ik denk niet dat ik ze één keer heb weten falen met fout nieuws. Het vertrouwen was wederzijds, alle Springsteen fans kennen 2 sites met zekerheid, Brucespringsteen.net en Backstreets.com.

After 43 years of publishing in one form or another, by fans for fans of Bruce Springsteen, it’s with mixed emotions that we announce Backstreets has reached the end of the road,

Chris Phillips

Wat nu?

Grote onzekerheid en social media een beetje to the rescue. Vandaag de dag heb je grote Facebook groepen die snel nieuws brengen en er is natuurlijk ook nog de officiële bron bij Springsteen zelf. Maar toch, Backstreets.com zal hard gemist worden. Social media is leuk, maar er is ook veel bagger (haat, foute berichten, wilde geruchten, ….)

Backstreets.com zal binnenkort nog één digitale editie uitbrengen, de 92ste. De webshop, nieuwsbrief en social media van Backstreets.com blijven online tot het licht ergens later dit jaar definitief zal doven zeker?

Externe bron: Variety

Enkele covers doorheen de jaren van Backstreets.com magazine

🍺 Trakteer pintje 🍺

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Aftellen naar The Boss in Werchter. Nog
00 dagen
00 u
00 min
00 sec