State Trooper (Trentemøller Mix)

Home » Muziek » State Trooper (Trentemøller Mix)

State Trooper (Trentemøller Mix)

Trentemøller draait State Trooper enig mooi in de mix

State Trooper is een song van Bruce Springsteen.

Wij Belgen konden het nummer 1 keer live bewonderen op 30 mei 2005 in Vorst Nationaal.

Maar we laten je ook graag kennismaken met deze fantastische Trentemøller mix.

Check de video hieronder.

5x State Trooper door Bruce Springsteen

  • “State Trooper” is een nummer dat werd geschreven en uitgevoerd door Amerikaanse singer-songwriter Bruce Springsteen. Het verscheen voor het eerst op zijn album “Nebraska” uit 1982.
  • Het nummer is minimalistisch van aard, met Springsteen die enkel zijn gitaar en een harmonica begeleidt. Het heeft een duistere sfeer en vertelt het verhaal van een eenzame automobilist die gevolgd wordt door een trooper (soort politieagent in de VS).
  • Hoewel het nummer een fictieve verhaallijn heeft, wordt het vaak geïnterpreteerd als een metafoor voor de innerlijke strijd en angst van de protagonist.
  • “State Trooper” werd opgenomen in de slaapkamer van Springsteen in zijn huis in Colts Neck, New Jersey. Het nummer werd oorspronkelijk geschreven tijdens de “Darkness on the Edge of Town” sessies in 1977, maar werd niet gebruikt voor dat album.
  • Het nummer is uitgegroeid tot een favoriet onder fans van Springsteen, vanwege de rauwe en intense emotie die hij erin legt.

Beluister originele opname

Beluister de Trentemøller mix van State Trooper

Eén van de beste remixes ooit imho. Hoorde hem vorige week zelfs passeren op StuBru. Heiligschennis waarschijnlik voor de rock-puristen, maar dit is oh zo goed …

🍺 Trakteer pintje 🍺

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties